zoekopdracht dient tenminste 3 tekens lang te zijn.

Ausems en Kerkvliet arbeidsmedisch adviseurs

Kring Kring West Twente
Sector Zakelijke dienstverlening
Branche Overige zakelijke dienstverlening
Medewerker(s) 28
Telefoonnr. 0547-284800
Email
Bezoekadres Hengevelderstraat 47
7471 CG
Goor
Website http://www.aenk.nl
Over ons bedrijf

Gestart in januari 1993 ontwikkelde AenK zich tot een multidisciplinaire adviesorganisatie op het raakvlak van werk, gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. AenK arbo ondersteunt als gecertificeerde arbodienst werkgever en werknemers. De GZ psychologen van AenK balans behandelen cliënten met psychische problemen. AenK HR steunt werkgever in het voeren van goed personeelsbeleid.

Product/dienstbeschrijving

arbodienstverlening, bedrijfsgezondheidszorg, bevorderen van veiligheid, gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. RI&E, PAGO en PMO. Verzuimbegeleiding. Arbeidsmedisch advies. HRM.

Doelstelling

De adviseurs van AenK willen trots zijn en blijven op het werk dat ze doen. Zij willen een bijdrage leveren aan het oplossen van problemen van cliënten en organisaties.

Missie

AenK wil een kwalitatief hoogwaardig sociaal-geneeskundig advies op maat geven aan haar cliënten en klanten vanuit een gezonde onafhankelijke organisatie.

Strategie

AenK wil gekend blijven als beste leverancier van sociaalmedische, psychologische en arbeidsdeskundige interventies en advisering.

Marktgebieden

sociale domein
private markt
GGZ
HRM

Stichting Industriële Kring Twente     © Stichting Industriële Kring Twente
Bedrijven verbonden met IKT