Schermafbeelding 2022 10 07 om 18 38 13

Bestel nu jouw kaarten voor IKT in Concert

Ook voor niet-leden is er een leuke actie om toch naar dit event te kunnen komen!


IKT in Concert | Donderdag 17 november | vanaf 17.30 uur | ROC van Twente, de Gieterij, Hengelo.

Dit jaar staat IKT in Concert in het teken van het concept van het televisieprogramma Beste Zangers. Met meer dan 25 edities is IKT in Concert inmiddels uitgegroeid tot het event in Twente waar we muzikaal de leden van IKT met elkaar verbinden. Onderwijs, overheid en ondernemers lopen elkaar hier al swingend tegen het lijf en spontaan komen de ontmoetingen tot stand. Exclusief voor IKT leden*!

Nog nooit hebben we zo zichtbaar onderwijs, overheid en ondernemers aan het concept kunnen verbinden. Logisch ook dat de locatie van donderdag 17 november ROC van Twente de Gieterij in Hengelo zal zijn. Een avond van betekenis, voor jou, jouw collega's maar ook voor de regio! We kijken uit naar een vernieuwend, innovatief en inspirerend event. Met de band van het televisieprogramma Beste Zangers (Marcel Fisser Band) en Xander de Buisonjé, Loïs Lane en Elske Dewall gaan gegarandeerd de voetjes van de vloer die avond!

Het programma
17.30 - 18.30 | Inloop
18.30 - 21.00 | Wisseldiner
21.00 - 23.00 | Concert

Bestel nu jouw tickets, want de verkoop gaat hard!

-----------

Diner | Wanneer heb jij voor het laatst met heel Twente aan tafel gezeten?
Stel je voor... een wisseldiner met de bestuurders van Twente. Een ding weten we zeker: op 17 november gaat het gebeuren. We delen de hal van ROC van Twente de Gieterij op in zes terrassen die de zes IKT regio's vertegenwoordigen. Bij het diner wissel je steeds van terras en kom je nieuwe mensen tegen. Je zou zo maar eens met met de burgemeester uit een Twentse gemeente aan tafel kunnen zitten!

Concert | Een avond swingen met de band van de Beste Zangers!
Vervolgens lopen we met heel Twente via de rode loper door naar de Storkfabriek waar dé band van televisieprogramma de Beste Zangers (Marcel Fisser band), Xander de Buisonjé, Loïs Lane en Elske DeWall klaarstaan om een fantastisch concert neer te zetten. De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer, want qua repertoire komen er allerlei liedjes en meezingers voorbij. Wij zorgen ervoor dat je kunt rekenen op lekkere drankjes om je avond compleet te maken.

Een unieke, complete avond uit, alles inclusief voor slechts €90,-
Voor slechts €90,- per persoon kun jij al genieten van deze complete avond uit. Dit is inclusief diner, hapjes en drankjes + toegang tot het concert. Natuurlijk is het ook uniek dat je in één avond heel Twente kunt ontmoeten. Zo zullen er ook meerdere bedrijven met het gehele MT aanwezig zijn.

Beschikbare tickets
Er zijn twee soorten tickets beschikbaar om de culinaire route te bewandelen:

Enkel ticket
Als je alleen komt of als jij en je gezelschap apart van elkaar graag verschillende routes willen bewandelen, bestel je een enkel ticket per persoon. Je krijgt bij binnenkomst jouw eigen routekaart en kunt aanschuiven bij de verschillende aanwezigen op de terrassen.

Duo ticket
Kom je graag met jouw collega, partner of andere relatie? Dan is een duoticket de beste optie. Je maakt dan met twee personen dezelfde wissels tijdens het diner. Je komt als duo dus ook tijdens je route bij andere mensen aan tafel te zitten zodat je optimaal kunt netwerken. Wil je met meer collega's komen? Dan kun je per tweetal een duoticket bestellen, zo zijn jullie altijd met twee collega's/partners bij elkaar en is er mogelijkheid om breed te netwerken.

Mogelijkheden voor groepen
.... Wil je liever met een grote groep komen en een vaste tafel reserveren? Neem dan contact met ons op via secretariaat@Ikt.nl voor de mogelijkheden.

De persoonlijke toegangskaart(en) ontvang je per mail van ons ticketsysteem Eventgoose. Met deze kaarten heb je exclusief toegang tot IKT in Concert! Wellicht ten overvloede, maar deze kaarten zijn persoonlijk en daarom niet overdraagbaar.

* Ben je nog geen lid? Word nu lid van IKT voor 2023 en krijg twee kaarten voor IKT in Concert + lidmaatschap tot 31 december 2022 cadeau. Meer informatie over het IKT lidmaatschap? Je leest het hier.