Foto

IKT wenst je een inspirerend, krachtig en verbindend 2023!

Een nieuw jaar vol nieuwe zakelijke kansen is van start! Hoe pak jij deze mogelijkheden aan om van 2023 een succes te maken?


2022 vloog voorbij en inmiddels is 2023 alweer drie dagen oud. Wij wensen jou en jouw collega's voor 2023 heel veel mooie verbindingen, zakelijke successen en veel ruimte voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling toe! 🥂

Natuurlijk dragen wij ook in 2023 hier ons steentje aan bij met het organiseren van events die jou en jouw collega's aan het denken zetten en inspireren. Het stukje persoonlijke aandacht en het laagdrempelig ontmoeten van andere ondernemende mensen mag hierbij niet ontbreken. Hoeveel handen ga jij in 2023 schudden bij IKT? 🤝

Ons eerste event is de nieuwjaarslunch op 13 januari bij het Brodshoes in Rijssen. in 2022 werd er veel gezegd over 'het nieuwe normaal'. Zit dat er dan in 2023 aan te komen? Is het ooit normaal geweest? FOUNTAINHEADS nemen met ons de trends en ontwikkelingen voor 2023 door op het gebied van o.a. arbeidsmarkt en energie. Tijs de Bree (Gedeputeerde Provincie Overijssel) en Tina Zwoferink-Enserink ( Managing Director, EuroMouldings) blikken met ons vooruit vanuit het perspectief van overheid en ondernemers. Een vliegende, inspirerende start van 2023 gegarandeerd!

Geen lid maar zou je IKT willen ervaren, bijvoorbeeld bij de nieuwjaarslunch? Stuur ons dan een mailtje (secretariaat@ikt.nl) of whatsappje (053 484 99 80) !