4 J5 A5600

IKT in Concert 2023

Het is weer tijd voor een onvergetelijke avond met IKT in Concert op 16 november 2023
We toveren het prachtig verbouwde Langezijds op Universiteit Twente om tot dé plek waar zakelijk Twente informeel samenkomt. Je stapt letterlijk de woonkamer van Twente binnen. Reken op smaakvolle keukentafelgesprekken en sfeervolle huiskamerconcerten. Een wisseldiner met als geheime ingrediënten Twentse verbinding en culturele verrassingen.

Een ongedwongen avond uit waar jij aanschuift bij de beslissers van Twente. Samen bouwen we aan een onvergetelijke herinnering met o.a. ondernemers, directeuren, MT’s, bestuurders, burgemeesters & wethouders en gedeputeerden.


Dit jaar wordt de culturele invulling verzorgd door Wilminktheater

Logos Hoofdpartners 1080

We trakteren je op de meest bekende musicalhits van dit moment, van Jezus Christ Superstar tot MAMMA MIA! Met sterren zoals de Musical Award-winnaar Edwin Jonker en de finaliste van Op zoek naar Sandy, Magtel de Laat. En als kers op de taart, sluiten voormalige deelnemers van Wilminks Kweek zich bij hen aan. Je weet wel, de sterren die momenteel schitteren in musicals in binnen- én buitenland. Ze spelen de hoofdrollen in producties zoals Peter Pan en Soldaat van Oranje. Maar, hier is het geheime ingrediënt: ze keren altijd terug naar Twente. En raad eens waarom? Speciaal voor Netwerkorganisatie IKT! Ze worden begeleid door de live band van Bart Geleynse. Deze band heeft samengewerkt met artiesten als o.a. Paul de Leeuw en Douwe Bob. De nieuwe Cor Bakker, als we kenners mogen geloven!

Op het ander podium speelt Maarten De Groot de "Herken je deze nog… Popquiz"! Het belooft een feest der herkenning te worden met de leukste liedjes die de partners van IKT in Concert hebben ingezonden. En ja, meezingen mag!

Als spectaculaire afsluiting van de avond komen alle artiesten nog één keer samen. De avond wordt afgesloten met een speciale act van de Soul Diva's, onderdeel van het meest bekende koor van Nederland, het ZO! Gospel Choir. Je voeten kunnen zich nu al opwarmen voor de dansvloer. En wie de avond zal presenteren? Dat blijft nog even een goed bewaard geheim...

Met trots presenteren we de partners van IKT in Concert!

Logos Hoofdpartners 10803
Logos Hoofdpartners 10802
Logos Hoofdpartners 10804
Logos Hoofdpartners 1080

7 afbeeldingen

Vorige
Volgende

Onderschrijf jij ook waar wij als IKT voor staan?

Als partner van het IKT in Concert beleef jij een extra speciale avond. We zetten jouw deze avond in de spotlight en geven je de kans om deze fantastische avond als groep te beleven. Wie wil dat nou niet?!

Wordt partner van het IKT in Concert