62 B26 AFE B668 4673 AC3 D 05 F3520 B450 B

De Almelose drie O's met elkaar in verbinding

Afgelopen vrijdag ontvingen we een mooie mix van ondernemende Almeloërs in de Heracles Almelo Skybox van Asito. Tijd voor een informeel programma voor gelijkgestemden en een goede pot voetbal.


Afgelopen vrijdag ontvingen we een mooie mix van ondernemende Almeloërs in de Heracles Almelo Skybox van Asito. Tijd voor een informeel programma voor gelijkgestemden en een goede pot voetbal. We trapten af met Laurens ten Den op z'n Twents, genoten samen van een heerlijk diner en vervolgens de wedstrijd Heracles Almelo - Jong FC Utrecht. Dank aan Asito dat we in de sfeer van hun skybox met elkaar impact konden maken op de lokale verbinding in Almelo tussen de drie O's!

Andre van der Loo, voorzitter IKT Almelo:

"Fijn om in een informele sfeer contact te hebben met de beslissers van Almelose ondernemers. Er ontstond een mooie kruisbestuiving tussen leden en niet-leden. De topics waar iedereen aandacht voor heeft, leven eigenlijk bij iedereen. Vanuit die gelijkgestemdheid kunnen we samen optrekken om Almelo op de kaart te zetten. Dit geldt ook voor onderwijs en overheid. De drie O's moeten ook lokaal steeds beter in verbinding staan.
We krijgen steeds meer scherp wat er in Almelo toe doet en hoe wij als IKT daar een rol in kunnen spelen. Dat beeld is in overeenstemming met het pad dat we als Netwerkorganisatie IKT gekozen hebben. Het is zeker voor herhaling vatbaar!"

Een geslaagde avond (ook voor Heracles Almelo met 6-1 winst!).

0 afbeeldingen

Vorige
Volgende