Lid worden

Header lidworden

Wij zijn er klaar voor om jou te ontmoeten!

Ben je een ervaren ondernemer met een mooie groep collega's om je heen of start je net een bedrijf en staat groei in je businessplan? In beide gevallen ben je van harte welkom bij Netwerkorganisatie IKT! We vertegenwoordigen ondernemende organisaties in de regio Twente en brengen hen bij elkaar. Hoe? Door inspirerende events te organiseren waardoor ondernemen en werken in Twente nog leuker wordt. 

Kom bij ons netwerk

Ons netwerk telt meer dan 500 leden met ondernemers uit elke branche en van elk formaat, van ZZP naar MKB tot groot bedrijf! Ben jij benieuwd wat IKT voor jouw business kan betekenen? Neem contact met ons.

Ben jij al helemaal overtuigd dat wij het netwerk zijn voor jou? Meld je dan direct aan via het inschrijfformulier! 

Word lid!

Een groot netwerk voor élke bevlogen ondernemer

Netwerken gaat al lang niet meer over wie de meeste visitekaartjes op een event binnenhaalt. Bij IKT gaat het om elkaar in de ogen kijken en de hand schudden. Vertel wie je bent en waar je vandaan komt. Wat kunnen we van elkaar leren? Samen bouwen we aan een sterk Twente en de verbinding begint al bij een goede borrel. Jouw lidmaatschap is een bedrijfslidmaatschap en dus zijn jouw collega's ook van harte welkom om aanwezig te zijn. Matcht de inhoud van een bijeenkomst beter bij de expertise van jouw collega? Tip hem/haar dan gerust zodat we de juiste expertise aan tafel hebben om elkaar verder te versterken. Zo heb jij als ondernemer alle mogelijkheid om jouw eigen kennis en die van jouw collega's te vergroten dankzij het netwerk van IKT. Natuurlijk met een gezellige lunch of borrel als ultiem netwerkmoment.

Cijfers
1 DSC02442 2 min turned min

Vrijblijvend kennismaken?
Wees welkom!

Als mensen ons vragen wat voor soort events we organiseren dan noemen we het kortweg 'events die prikkelen' en die 'inspirerend, krachtig en Twents' zijn. De grootste uitdaging is dan dat mensen aan de hand van die begrippen een beeld kunnen schetsen van wat we nou eigenlijk doen. De beste manier om te weten wat een IKT event jou te bieden heeft, is simpelweg beleven. Kom als introducé naar een event om IKT te beleven. Maak kennis met ons en onze leden, stel je vragen en kijk of het goed voelt. 

Aanmelden kan door te mailen naar secretariaat@ikt.nl of stuur een whatsappje naar 053 484 99 80.

Tarieven IKT lidmaatschap

De ledenbijdrage wordt met staffels berekend aan de hand van het aantal FTE's. Bij organisaties met meerdere vestigingen gaat het om de FTE's die werkzaam zijn in de regio Twente óf die vanuit de Twentse vestiging werkzaam zijn. Voor organisaties gevestigd buiten de regio Twente wordt het aantal FTE's bepalend voor de deelnemersbijdrage in overleg vastgesteld. Wanneer je gedurende het kalenderjaar lid wordt, berekenen we de leden bijdrage naar rato.

Tarieven

De voordelen van IKT

Waarom word je lid van IKT? We vroegen het onze leden. De een wil graag bijdragen aan de regionale impact en de ander ontmoet graag nieuwe mensen en ziet de IKT events als een fijn zakelijk uitje. Maar wat zijn de voordelen voor jou?

Door de jaren heen hebben we het lidmaatschap aangepast op de behoeften van onze leden. Ons programma verandert jaarlijks, want dit doen we samen met onze leden. Dit maakt dat we voor elk lid hetzelfde uitgangspunt hebben: alle mogelijkheid bieden tot verbinden en het opdoen van kennis en inspiratie. Dit zie je terug in de volgende voordelen:

  • Eén bedrijfslidmaatschap voor jou en jouw collega's
  • In één stap in verbinding met meer dan 500 bedrijven uit alle branches
  • Een warm welkom door middel van een welkomslunch
  • Toegang tot inspirerende events en bedrijfsbezoeken bij Twentse ondernemers met altijd een borrel of lunch
  • Kennisdeling met gelijkgestemden
  • Een online platform om jezelf en jouw bedrijf te profileren
  • Unieke samenwerking met onderwijs, de Twentse gemeenten en de Provincie Overijssel
  • Gezamenlijk input leveren aan Ondernemend Twente en Twenteboard
  • Exclusieve IKT-kortingen bij diverse regionale events

Heb jij nog vragen?

Of ben jij benieuwd wat IKT voor jouw organisatie kan betekenen? We staan je graag te woord en helpen je graag verder met jouw vragen.

Neem contact met ons op