Lid worden

Header lidworden

Netwerkorganisatie IKT is de meest impactvolle netwerkorganisatie van Twente en vertegenwoordigt leden vanuit alle branches en sectoren. IKT is er niet alleen voor jou, maar ook voor jouw collega's. Het lidmaatschap van IKT is een bedrijfslidmaatschap. Dit maakt het mogelijk om ook jouw collega's bij onze events aan te laten sluiten. Zo zorg je ervoor dat de juiste collega kennis en inspiratie opdoet bij het juiste event. Wij zijn er klaar voor om jou te ontmoeten!

Is jouw bedrijf al wel lid van IKT maar heb je nog geen inlog? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar secretariaat@ikt.nl.

Als je onze leden vraagt waarom ze lid zijn, zul je verschillende antwoorden te horen krijgen. De een wil graag bijdragen aan de regionale impact en de ander ontmoet graag nieuwe mensen en ziet de IKT events als een fijn zakelijk uitje. Maar wat zijn de voordelen voor jou?

De voordelen van IKT

Waarom word je lid van IKT? Door de jaren heen hebben we het lidmaatschap aangepast op de behoeften van onze leden. Dit maakt dat we voor elk lid hetzelfde uitgangspunt hebben: alle mogelijkheid bieden tot verbinden en het opdoen van kennis en inspiratie. Dit zie je terug in de volgende voordelen:

  • Eén bedrijfslidmaatschap voor jou en jouw collega's
  • In één stap in verbinding met meer dan 500 bedrijven uit alle branches
  • Toegang tot inspirerende events en bedrijfsbezoeken bij Twentse ondernemers
  • Kennisdeling met gelijkgestemden 
  • Een online platform om jezelf en jouw bedrijf te profileren
  • Unieke samenwerking met onderwijs, de Twentse gemeenten en de Provincie Overijssel
  • Gezamenlijk input leveren aan Ondernemend Twente en Twenteboard
  • Exclusieve IKT kortingen bij diverse regionale events


image.title

Een groot netwerk voor élke bevlogen ondernemer

Netwerken gaat al lang niet meer over wie de meeste visitekaartjes op een event binnenhaalt. Bij IKT gaat het om elkaar in de ogen kijken en de hand schudden. Vertel wie je bent en waar je vandaan komt. Wat kunnen we van elkaar leren? Samen bouwen we aan een sterk Twente en de verbinding begint al bij een goede borrel. Jouw lidmaatschap is een bedrijfslidmaatschap en dus zijn jouw collega's ook van harte welkom om aanwezig te zijn. Matcht de inhoud van een bijeenkomst beter bij de expertise van jouw collega? Tip hem/haar dan gerust zodat we de juiste expertise aan tafel hebben om Twente verder te versterken. Zo heb jij als ondernemer alle mogelijkheid om jouw eigen kennis en die van jouw collega's te vergroten dankzij het netwerk van IKT. Natuurlijk met een gezellige lunch of borrel als ultiem netwerkmoment.

Vrijblijvend kennismaken? Wees welkom!

Als mensen ons vragen wat voor soort events we organiseren dan noemen we het kortweg 'events die prikkelen' en die 'inspirerend, krachtig en Twents' zijn. De grootste uitdaging is dan dat mensen aan de hand van die begrippen een beeld kunnen schetsen van wat we nou eigenlijk doen. De beste manier om te weten wat een IKT event jou te bieden heeft, is simpelweg beleven. Kom als introducé naar een event of schuif aan bij de open lunch waar je met onze medewerkers in gesprek kunt gaan. Maak kennis met ons en onze leden, stel je vragen en kijk of het goed voelt. Aanmelden kan door te mailen naar secretariaat@ikt.nl of stuur een whatsappje naar 053 484 99 80.


image.title

Kom jij bij ons netwerk?

Ons netwerk telt meer dan 500 leden! Ben jij benieuwd wat IKT voor jouw business kan betekenen? Neem contact met ons op of meld je aan via ons inschrijfformulier!

Meld je aan