Events

Events2

  

IKT in Business

In Twente hebben we een schat aan mooie bedrijven met slimme innovaties, co-creatie of producten en processen waar we als regio trots op mogen zijn. Bij IKT in Business zetten Twentse bedrijven hun deuren open voor IKT leden om ze een kijkje in de keuken te geven. De bijeenkomsten worden georganiseerd door de regionale besturen en zijn voor alle IKT-leden (ook buiten de betreffende regio) toegankelijk. Na afloop van het inhoudelijke deel vindt er altijd een borrel plaats waarbij alle mogelijkheid is om elkaar te ontmoeten en na te praten.

1 O0 A2356
4 J5 A8974

Masters of IKT

Grote onderwerpen vragen om grote events. Vier keer per jaar organiseren we grote bijeenkomsten met overtuigende sprekers die expert zijn in hun vakgebied. Deze events dragen bij aan het versterken en verbreden van kennis in de regio. Door van elkaar te weten zorgen we er ook voor dat we van elkaar leren. Zo bouwen aan een sterke economische regio. Ook niet-leden zijn tijdens de Masters of IKT welkom, zo zorgen we ervoor dat er kruisbestuiving komt waar heel Twente iets aan heeft.

IKTalk lunches & borrels

In de Twentse regio's gebeuren veel mooie dingen, maar we moeten er wel van op de hoogte zijn en nog belangrijker: er samen aan bouwen. Tijdens de IKTalks bespreken ondernemers en overheid de ontwikkelingen op gemeentelijk niveau. Zo lunchen we met de Twentse burgemeesters en stellen we hen vragen om over na te denken. Ook op provinciaal niveau laten we graag van ons horen tijdens de jaarlijkse nieuwjaarslunch met de gedeputeerde van de Provincie Overijssel. De lokale IKT-besturen staan continu in verbinding met de Twentse ondernemers uit hun regio en zorgen er zo voor dat alles wat bij Twente aan Tafel besproken wordt als input wordt meegenomen tijdens de gemeentelijke collegeoverleggen. Zo zijn ondernemers altijd vertegenwoordigd in de besluitvorming van de gemeente. Dat draagt bij aan ons doel om actief bij te dragen aan het laagdrempelig contact tussen ondernemers en overheid. 

4 J5 A0578
1652962213576

IKT Educated

Leren doe je een leven lang, daarom ook bij IKT alle mogelijkheid om niet alleen jouw netwerk maar ook jouw (cognitieve) horizon te verbreden. Met IKT Educated zorgen we ervoor dat educatieve programma's jouw kennis verrijken. LLO voor de ondernemer dus! 

Maar dat is niet alles. Dankzij onze verbinding met diverse studie- & studentenverenigingen maken we het op informele wijze mogelijk om Twents talent kennis te laten maken met mooie bedrijven en hun producten/innovaties .
Zo organiseren we twee keer per jaar een studentenrally waarbij studenten kunnen binnenkijken bij Twentse bedrijven. Ook organiseren we jaarlijks een onderwijsdag en zorgen we ervoor dat beide partijen op de hoogte zijn van elkaars kennen en kunnen. Dit brengt mooie contacten tot stand.


IKT Golf

Een klassieker onder de IKT events voor de golf fanatiekeling. Jaarlijks organiseren we drie golfdagen waarbij IKT-leden relaxt met elkaar een balletje slaan en in de tussentijd elkaar beter leren kennen. Na afloop is er altijd een gezellig hapje eten om met elkaar de dag af te sluiten.

PHOTO 2022 06 20 18 06 38
Thumbnail 1

IKT in concert

Dat ondernemen en een spetterend feest goed samen kunnen gaan bewijst IKT in Concert al zo'n 27 jaar. Elk jaar vindt het concert plaats waarbij ondernemers, overheid en onderwijs elkaar op feestelijke wijze ontmoeten en met elkaar een hapje eten. Vervolgens gaan 's avonds de voetjes van de vloer tijdens spectaculaire optredens van vooraanstaande artiesten.

IKT events

4 oktober 2022

IKT in Business | Artica | Life is like a bingo!

8 november 2022

IKT in Business | Tony Chocolonely x Müller Fresh Food Logistics

17 november 2022

IKT in Concert