Events

Events2

  

IKT in Business

In Twente hebben we een schat aan mooie bedrijven met slimme innovaties, co-creatie of producten en processen waar we als regio trots op mogen zijn. Bij IKT in Business zetten Twentse bedrijven hun deuren open voor IKT leden om ze een kijkje in de keuken te geven.  De focus ligt hierbij altijd op hoe bedrijven ondernemen in plaats van wat ze ondernemen. Dit geeft de inspirerende diepgang waar de bezoekers behoefte aan hebben. We sluiten altijd af met een gezellige borrel bij het betreffende bedrijf om na te praten en verbinding te leggen.

Bekijk voorgaande events
1 O0 A2356
4 J5 A8974

Masters of IKT

Grote vraagstukken vragen om grote events en de juiste aandacht. Vier keer per jaar organiseren we Masters of IKT met sprekers die expert zijn in hun vakgebied. Zo hebben we dit jaar al Mathijs Bouman en Thijs Launspach mogen ontvangen. Eerdere jaren zijn Daan Roosegaarde, Menno Lanting en Jan Jonker te gast geweest. Deze events dragen bij aan het versterken en verbreden van kennis in de regio. Door samen te leren en durven te delen weten we elkaar te verrijken met unieke kennis en ervaring. Na het plenaire gedeelte start de beursvloer met IKT-leden die zich bezighouden met het betreffende thema. Zo heb jij alle mogelijkheid om antwoord te vinden op jouw vragen en de juiste verbindingen te leggen voor de toekomst.  

Nog geen lid van IKT? Ook niet-leden zijn van harte welkom bij de Masters of IKT. Niet leden kunnen tickets bestellen via Eventgoose.

Ga naar Eventgoose

IKT Masterminds

Leren doe je een leven lang, daarom ook bij IKT alle mogelijkheid om niet alleen jouw netwerk maar ook jouw (cognitieve) horizon te verbreden. Met IKT Mastermind sessies zorgen we voor het verrijken van elkaars kennis op gelijkgestemdheid. Twentse beslissers uit bijv. HRM, Commercie en Financieel komen samen en gaan met gelijkgestemden uit hun vakgebied om tafel. Er is ruimte voor intervisie, nieuwe inzichten dankzij de expert die we aan tafel vragen, en natuurlijk gaat het ook om verbinding.

Meer informatie over IKT Masterminds
HRM min
DSC01652 min

IKTalk lunches & borrels

Het lijken verschillende werelden, overheid, onderwijs en ondernemers. Maar ze hebben elkaar wel nodig. In deze drie werelden vinden mooie ontwikkelingen plaats die de moeite waard zijn om van op de hoogte te zijn. Alleen dan is samenwerking mogelijk tussen deze drie o's. Tijdens de IKTalks bespreken ondernemers en overheid de ontwikkelingen op gemeentelijk niveau. Zo lunchen we met de Twentse burgemeesters en stellen we hen vragen om over na te denken. Ook op provinciaal niveau laten we graag van ons horen tijdens de jaarlijkse nieuwjaarslunch met de gedeputeerde van de Provincie Overijssel.

De lokale IKT-besturen staan continu in verbinding met de Twentse ondernemers uit hun regio en zorgen er zo voor dat alles wat bij Twente aan tafel besproken wordt als input wordt meegenomen tijdens de gemeentelijke college overleggen. Op deze manier zijn ondernemers altijd vertegenwoordigd in de besluitvorming van de gemeente. Dat bijdraagt aan ons doel om actief bij te dragen aan het laagdrempelig contact tussen ondernemers en overheid.

IKT Golf 

Een klassieker onder de IKT events voor de golf fanatiekeling of juist beginner. Jaarlijks organiseren we diverse golfdagen waarbij IKT-leden relaxt met elkaar een balletje slaan en in de tussentijd elkaar beter leren kennen. Voor de beginners is er een golfclinic waar zij kennis kunnen maken met de golfsport.
En misschien wel de eerste stap zetten voor het behalen van hun GVB. Na afloop is er altijd een gezellig hapje eten om met elkaar de dag af te sluiten.

PHOTO 2022 06 20 18 06 38
6396e558 9310 4c2c a129 4dcdb563c22e

IKT in concert

Dat ondernemen en een spetterend feest goed samen kunnen gaan bewijst IKT in Concert al zo'n 27 jaar. Elk jaar vindt het concert plaats waarbij ondernemers, overheid en onderwijs elkaar op feestelijke wijze ontmoeten en met elkaar een hapje eten. Vervolgens gaan 's avonds de voetjes van de vloer tijdens spectaculaire optredens van vooraanstaande artiesten.

Zet alvast 16 november 2023 in je agenda! Want ook dit jaar wordt het weer een groot feest op dag van de ondernemer.

Proef de sfeer van vorig jaar

IKT events

16 juni 2023

85 jaar Müller Fresh Food Logistics!

Als IKT mogen we exclusief dit feest meebeleven!

30 juni 2023

Als IKT VIP naar theatervoorstelling 'Harmonie'

Geniet van een complete avond uit samen met IKT

4 juli 2023

IKT Golf & Golfclinic

Een sportieve middag voor de golfer en niet-golfer

11 juli 2023

Dé IKT zomer BBQ

We luiden met elkaar de zomer in bij DCW

21 september 2023

IKTalk Ontbijtsessie | Enschedese Burgemeester Roelof Bleker

In gesprek over de stadsvisie van Enschede