Events

Events2

IKT Masterminds

Leren doe je een leven lang, daarom ook bij IKT alle mogelijkheid om niet alleen jouw netwerk maar ook jouw (cognitieve) horizon te verbreden. Met IKT Mastermind sessies zorgen we voor het verrijken van elkaars kennis op gelijkgestemdheid. Twentse beslissers uit bijv. HRM, operationeel en financieel komen samen en gaan met gelijkgestemden uit hun vakgebied om tafel. Er is ruimte voor intervisie, nieuwe inzichten dankzij de expert die we aan tafel vragen, en natuurlijk gaat het ook om verbinding.

Lees meer over IKT Masterminds
DSC04955
4 J5 A5600

IKT in concert

Dat ondernemen en een spetterend feest goed samen kunnen gaan bewijst IKT in Concert al zo'n 27 jaar. Elk jaar vindt het concert plaats waarbij ondernemers, overheid en onderwijs elkaar op feestelijke wijze ontmoeten en met elkaar genieten van een smaakvol wisseldiner met culturele verrassingen. 

Zet alvast 16 november 2023 in je agenda! Want ook dit jaar wordt het weer een groot feest op dag van de ondernemer.

Proef de sfeer van vorig jaar

IKT in Business

In Twente hebben we een schat aan mooie bedrijven met slimme innovaties, co-creatie of producten en processen waar we als regio trots op mogen zijn. Bij IKT in Business zetten Twentse bedrijven hun deuren open voor IKT leden om ze een kijkje in de keuken te geven.  De focus ligt hierbij altijd op hoe bedrijven ondernemen in plaats van wat ze ondernemen. Dit geeft de inspirerende diepgang waar de bezoekers behoefte aan hebben. We sluiten altijd af met een gezellige borrel bij het betreffende bedrijf om na te praten en verbinding te leggen.

Bekijk voorgaande events
1 O0 A2356
4 J5 A8974

Masters of IKT

Grote vraagstukken vragen om grote events en de juiste aandacht. Vier keer per jaar organiseren we Masters of IKT met sprekers die expert zijn in hun vakgebied. Zo hebben we dit jaar al Mathijs Bouman en Thijs Launspach mogen ontvangen. Eerdere jaren zijn Daan Roosegaarde, Menno Lanting en Jan Jonker te gast geweest. Deze events dragen bij aan het versterken en verbreden van kennis in de regio. Door samen te leren en durven te delen weten we elkaar te verrijken met unieke kennis en ervaring. Na het plenaire gedeelte start de beursvloer met IKT-leden die zich bezighouden met het betreffende thema. Zo heb jij alle mogelijkheid om antwoord te vinden op jouw vragen en de juiste verbindingen te leggen voor de toekomst.  

IKT Golf

Een klassieker onder de IKT events voor de golf fanatiekeling. Jaarlijks organiseren we drie golfdagen waarbij IKT-leden relaxt met elkaar een balletje slaan en in de tussentijd elkaar beter leren kennen. Na afloop is er altijd een gezellig hapje eten om met elkaar de dag af te sluiten.

PHOTO 2022 06 20 18 06 38
4 J5 A0578

IKTalk lunches & borrels

Overheid, onderwijs en ondernemers lijken apart, maar hebben elkaar nodig. Ze maken interessante ontwikkelingen door. IKTalks faciliteert gesprekken tussen ondernemers en overheid op lokaal niveau, inclusief jaarlijkse lunches met burgemeesters en provinciale vertegenwoordigers. Lokale IKT-besturen verbinden zich met regionale ondernemers en nemen hun input mee naar gemeentelijke overleggen, waardoor ondernemers invloed hebben op besluitvorming. Dit draagt bij aan ons doel van makkelijk contact tussen ondernemers en overheid.