Events

Masters of IKT

Vier keer per jaar trakteren we jou en/of jouw collega op een inspirerend verhaal van een vooraanstaand spreker. Grote thema's krijgen tijdens dit event grootse aandacht. We halen sprekers naar Twente die expert zijn op de thema's die ons bezighouden. Ook staat van elkaar leren centraal. Zo leren we elkaar beter kennen én krijgen we ook een nieuwe frisse blik op de zaak voor de werkdag van morgen. Eerder ontvingen we o.a. Mathijs BoumanThijs Launspach en Jitske Kramer

Geen lid van IKT? Bestel jouw tickets hier
G37 A9458
DSC08880

IKT in Business

Je vindt ze overal in Twente, inspirerende bedrijven. Hun unieke verhaal lees je niet terug op de website, maar die beleef je achter de voordeur. Dat is de sweet spot waar onze IKT in Business om draait. Bij dit event draait het niet om wat de organisatie doet, maar vooral om het hoe en waarom. Zo'n 10 keer per jaar openen we nieuwe deuren naar inspirerende werelden.  Ondernemers nemen je mee in hun ondernemersvisie en laten je hun bedrijf écht ervaren. Vervolgens praten we na tijdens de borrel. Eerder bezochten we bijvoorbeeld Mees van den Brink, Cogas en Power-Packer. 

IKTalks

Laagdrempelig, informeel en idealiter met een lunch of ontbijt. Dat zijn de ingrediënten van onze IKTalks. Minstens zo belangrijk: tijdens dit event gaan we het gesprek aan met Twentse burgemeesters, wethouders en gedeputeerden van de Provincie Overijssel. Want om te weten wat er speelt, hebben we (de dialoog met) elkaar nodig. We wisselen met elkaar van ideeën, zijn kritisch op wat er speelt en komen nader tot elkaar. Dit alles voor een fijnere samenwerking en beter Twente. En dat merk je.

DSC08403
DSC08935

IKT Masterminds

Leren doe je een leven lang, daar helpen we je graag bij. Bijvoorbeeld met de IKT Masterminds. Zo investeer je niet alleen in je netwerk, maar ook in je kennis. Je komt periodiek met een vaste (kleine) groep vakprofessionals bij elkaar om thema's en vraagstukken te bespreken. Elke sessie schuift er een gespreksleider aan die nieuwe inzichten geeft op het door jullie gekozen thema. Zo leer je het netwerk van een nieuwe kant kennen en dragen we actief bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer over IKT Masterminds

IKT Golf

Een klassieker onder de IKT-events voor de golf fanatiekeling, maar ook voor de beginner. Jaarlijks organiseren we diverse golfdagen waarbij IKT-leden relaxt met elkaar een balletje slaan en in de tussentijd elkaar beter leren kennen. Ook bieden we een golfclinic voor de niet-golfer. Na afloop is er altijd een gezellig hapje eten om met elkaar de dag af te sluiten.

DSC04745
4 J5 A5600

IKT in Concert

Al bijna 30 jaar is IKT in Concert vaste prik in de agenda's van beslissers in Twente. Door een wisseldiner te combineren met mooie optredens, levert dit niet alleen mooie ontmoetingen op. Het geeft namelijk netwerken een nieuwe smaak en ritme. Een mix van muzikale verrassingen wisselt af met ontmoetingen met gelijkgestemden in een unieke setting. Als IKT-lid een no-go om te missen! 

Proef de sfeer van vorig jaar

IKT Young

Je bent jong en je onderneemt wat... Dan kan netwerken spannend zijn. Bij onze IKT Young netwerkborrels pakken we het netwerken net iets anders aan. Een informeel programma en een hapje eten zorgen ervoor dat ook voor jou netwerken smaakt naar meer. We organiseren deze events speciaal voor jonge (ondernemende) Twentenaren die nog geen 40 kaarsjes hebben uitgeblazen. Want welke uitdaging je ook tegen komt, met een netwerk kom je verder.

IKT Young
4

IKT Noaber

Beter een goede buur dan een ver netwerk. Ook dat is soms waar. Hiervoor organiseren we events exclusief voor leden uit een bepaalde regio. Zo juichten de Almelose leden bij Erve Asito, dineerden Hengelose IKT leden bij Thales en trotseerden IKT leden uit West-Twente de Sallandse Heuvelrug. Het zijn de events die zorgen voor persoonlijke verbinding met de ondernemers om je heen. Extra leuk als je nog niet alle ondernemers uit jouw regio kent. 

IKT events

6 juni 2024

Waterschap Vechtstromen | IKT in Business

Krijg een golf aan nieuwe indrukken over het water in onze regio en kijk jij vervolgens met een nieuwe blik naar het Twentse water!

10 juni 2024

IKT Golf & Golfclinic

De sportieve IKT traditie voor zowel de golfer als de niet-golfer

20 juni 2024

De ontsluiting van Haaksbergen | IKT Haaksbergen

We samen met jou in gesprek met het college van wethouders. Deze sessie zal gaan over een cruciaal onderwerp dat ons allemaal aangaat: de ontsluiting in Haaksbergen.

18 juni 2024

Hello IKT Lunch

Nieuwe IKT-leden geven een warm welkom door onze Hello IKT Lunch. Wil jij ook hierbij zijn? Word lid van ons netwerk!

2 juli 2024

IKT Golf & Golfclinic

De sportieve IKT traditie voor zowel de golfer als de niet-golfer

11 juli 2024

Dé IKT zomer BBQ 2024

We stellen ons een zomerbriesje voor en het goede gezelschap van IKT leden. Dan kan eigenlijk de IKT zomer BBQ van 2024 niet meer mislukken!

19 september 2024

IKT in Business

Inspirerend bedrijfsbezoek bij een Enschedese ondernemer

26 september 2024

Masters of IKT x Onderwijs

Grote uitdagingen waar elke Twentse ondernemer het antwoord op zoekt

14 november 2024

IKT in Concert 2024

Zet alvast deze datum in jouw agenda!

28 november 2024

Masters of IKT x Duurzaamheid

Grote uitdagingen waar elke Twentse ondernemer het antwoord op zoekt