Events

Events2

  

IKT in Business

In Twente hebben we een schat aan mooie bedrijven met slimme innovaties, co-creatie of producten en processen waar we als regio trots op mogen zijn. Bij IKT in Business zetten Twentse bedrijven hun deuren open voor IKT leden om ze een kijkje in de keuken te geven.  De focus ligt hierbij altijd op hoe bedrijven ondernemen in plaats van wat ze ondernemen. Dit geeft de inspirerende diepgang waar de bezoekers behoefte aan hebben. We sluiten altijd af met een gezellige borrel bij het betreffende bedrijf om na te praten en verbinding te leggen.

1 O0 A2356
4 J5 A8974

Masters of IKT

Grote vraagstukken vragen om grote events en de juiste aandacht. Vier keer per jaar organiseren we Masters of IKT met sprekers die expert zijn in hun vakgebied. Zo ontvingen we in 2022 Daan Roosegaarde, Menno Lanting en Jan Jonker. Deze events dragen bij aan het versterken en verbreden van kennis in de regio. Door samen te leren en durven te delen weten we elkaar te verrijken met unieke kennis en ervaring. Na het plenaire gedeelte start de beursvloer met IKT-leden die zich bezighouden met het betreffende thema. Zo heb jij alle mogelijkheid om antwoord te vinden op jouw vragen en de juiste verbindingen te leggen voor de toekomst.  

Ook niet-leden zijn tijdens de Masters of IKT welkom, zo zorgen we ervoor dat er kruisbestuiving komt waar heel Twente iets aan heeft. Niet-leden kunnen tickets bestellen via ikt.eventgoose.com.

IKTalk lunches & borrels

Het lijken verschillende werelden, overheid, onderwijs en ondernemers. Maar ze hebben elkaar wel nodig. In deze drie werelden vinden mooie ontwikkelingen plaats die de moeite waard zijn om van op de hoogte te zijn. Alleen dan is samenwerking mogelijk tussen deze drie o's. Tijdens de IKTalks bespreken ondernemers en overheid de ontwikkelingen op gemeentelijk niveau. Zo lunchen we met de Twentse burgemeesters en stellen we hen vragen om over na te denken. Ook op provinciaal niveau laten we graag van ons horen tijdens de jaarlijkse nieuwjaarslunch met de gedeputeerde van de Provincie Overijssel.

De lokale IKT-besturen staan continu in verbinding met de Twentse ondernemers uit hun regio en zorgen er zo voor dat alles wat bij Twente aan Tafel besproken wordt als input wordt meegenomen tijdens de gemeentelijke collegeoverleggen. Zo zijn ondernemers altijd vertegenwoordigd in de besluitvorming van de gemeente. Dat draagt bij aan ons doel om actief bij te dragen aan het laagdrempelig contact tussen ondernemers en overheid. 

4 J5 A0578
1652962213576

IKT Masterminds

Leren doe je een leven lang, daarom ook bij IKT alle mogelijkheid om niet alleen jouw netwerk maar ook jouw (cognitieve) horizon te verbreden. Met IKT Mastermind sessies zorgen we voor het verrijken van elkaars kennis op gelijkgestemdheid. Twentse beslissers uit bijv. HRM, operationeel en financieel komen samen en gaan met gelijkgestemden uit hun vakgebied om tafel. Er is ruimte voor intervisie, nieuwe inzichten dankzij de expert die we aan tafel vragen, en natuurlijk gaat het ook om verbinding.

IKT Golf

Een klassieker onder de IKT events voor de golf fanatiekeling. Jaarlijks organiseren we drie golfdagen waarbij IKT-leden relaxt met elkaar een balletje slaan en in de tussentijd elkaar beter leren kennen. Na afloop is er altijd een gezellig hapje eten om met elkaar de dag af te sluiten.

PHOTO 2022 06 20 18 06 38
Thumbnail 1

IKT in concert

Dat ondernemen en een spetterend feest goed samen kunnen gaan bewijst IKT in Concert al zo'n 27 jaar. Elk jaar vindt het concert plaats waarbij ondernemers, overheid en onderwijs elkaar op feestelijke wijze ontmoeten en met elkaar een hapje eten. Vervolgens gaan 's avonds de voetjes van de vloer tijdens spectaculaire optredens van vooraanstaande artiesten.

IKT events

3 februari 2023

IKT Almelo | Nice to meet you event

Informeel event voor Almelose directeuren bij Heracles Almelo

17 maart 2023

IKT in Business | ROC van Twente

SMEOT Skills lassen finale

21 maart 2023

IKTalk lunch | Burgemeester Hengelo

In gesprek met Sander Schelberg over de ontwikkelingen in Hengelo

13 april 2023

IKT in Business

Inspirerend bedrijfsbezoek bij een Twents bedrijf

18 april 2023

IKT Special | Golf

Sportief met elkaar de golfbaan op!

17 mei 2023

IKT in Business | IKEA

Inspirerend bedrijfsbezoek bij een Twents bedrijf

22 mei 2023

IKT Special | Golf

Sportief met elkaar de golfbaan op!

7 juni 2023

IKT in Business | Müller Fresh Food Logistics

Over de rol van transportpartner binnen duurzaam ondernemen