G37 A9458

Duurzaam ondernemen gaat verder dan nieuwe technologieën en regels zoals CSRD

Walter Faaij lichtte toe hoe essentieel gedrag, mindset en cultuur zijn voor duurzame transformatie. Deze thema's werden vervolgens uitvoerig besproken in de daaropvolgende rondetafelgesprekken geleid door lokale koplopers.


Echte verandering in duurzaam ondernemen gaat niet alleen over het implementeren van nieuwe technologieën of het naleven van regels zoals CSRD; het draait vooral om een cultuurshift binnen organisaties. Dit benadrukte Walter Faaij, bedrijfsantropoloog, tijdens onze Masters of IKT. Hij legde uit hoe gedrag, mindset en cultuur essentieel zijn voor een duurzame transformatie.

De gesprekken gingen verder in de rondetafelgesprekken, geleid door (lokale) koplopers: Esther W. Jansen (WMKB), Niek Hooghiemster (keyNetic), Richard Roolvink (Thales), Bianca Hofmeijer (Advizius), Patrick Snijders (Eshuis Accountants en Adviseurs), Inge Reijmer (Bureau PI). Deze sessies boden de deelnemers de kans om uitgebreid te discussiëren, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen over het realiseren van duurzaamheid in hun organisaties.

Het was een middag vol interactie en nieuwe connecties, volledig in het teken van duurzaam ondernemen. We hopen dat de verkregen inzichten en kennis dienen als een startpunt of inspiratie voor positieve veranderingen in jullie bedrijven.

9 afbeeldingen

Vorige
Volgende