Whats App Image 2023 12 15 at 17 51 42

Quirine ter Haar benoemd tot nieuwe voorzitter van Netwerkorganisatie IKT

Na een periode van zes jaar als IKT-voorzitter, geeft Regina Nieuwmeijer het stokje over aan haar opvolger Quirine ter Haar.


Quirine zal per 01 maart 2024 Regina opvolgen als voorzitter van de grootste netwerkorganisatie van Twente.

Blik op de toekomst
Quirine ter Haar, onlangs nog manager stakeholdermanagement bij MarketingOost, brengt haar expertise en leiderschap naar Netwerkorganisatie IKT. “Ik heb de afgelopen 7 jaar met ontzettend veel plezier en passie gewerkt aan de Twentse vrijetijdseconomie. Onlangs maakte ik mijn weg vrij voor nieuwe avonturen.” Zo kwam ook het voorzitterschap van Netwerkorganisatie IKT op haar pad. Ze vervolgt: “Toen ik werd gevraagd kon ik geen nee zeggen. Ik kom uit een echte ondernemersfamilie waar het IKT-netwerk een actieve rol speelt. Ik ben dankbaar dat ik deze rol mag vervullen en ik kijk ernaar uit om samen met onze leden en het team, onder leiding van IKT-directeur Rianne Doeschot, onze netwerkorganisatie verder toekomstgericht uit te bouwen.”

Versterking van verbinding in de regio
"We zijn erg blij om Quirine ter Haar te verwelkomen als onze nieuwe voorzitter," aldus Rianne Doeschot, directeur Netwerkorganisatie IKT. "Haar uitgebreide ervaring en visie op netwerken passen bij de strategische stappen die we als netwerkorganisatie willen maken. Ze kent de regio van binnen en van buiten en weet als geen ander hoe we verder de regio kunnen versterken met het opbouwen van sterke zakelijke relaties, het bevorderen van innovatie en het ondersteunen van de belangen van onze leden."

Netwerk in het hart van Twente
IKT heeft de afgelopen jaren de stem van de ondernemers dicht bij de andere twee o’s (onderwijs en overheid, red.) gebracht en met de komst van Quirine zullen zij dit waarborgen voor de toekomst. Regina Nieuwmeijer: “Mijn termijn zit erop en dat betekent dat ik het spreekwoordelijke stokje mag overdragen aan een waardig opvolger. Ik kijk met trots en plezier terug op de afgelopen zes jaar. Als IKT-voorzitter heb ik onder meer de eer gehad om actief een rol te spelen als boardlid in Twente Board namens de mede door IKT opgerichte stichting Ondernemend Twente. Hierbinnen vertegenwoordigen we op een unieke plek Twentse ondernemers in het bestuurlijke zakelijke ‘hart van Twente’. Netwerkorganisatie IKT gaat met de komst van Quirine als voorzitter een mooie toekomst tegemoet.”