240523 MOI GMT header website

Ruud Veltenaar, Once upon a future | Masters of IKT

23 mei 2024

15:30 - 18:30

Gratis voor IKT-Ieden

Almelounge, Stadionlaan 1, 7606 JZ Almelo

Geen lid van IKT? Bestel jouw ticket hier

Laat je tijdens deze Masters of IKT door Ruud Veltenaar uitdagen om dieper na te denken over de rol van overtuigingen in ons leven en onze impact op de wereld. Als doorgewinterd ondernemer (o.a. Parkmobile en Planet Internet) kent hij het bedrijfsleven en als filosoof, toekomstdenker en als spreker (o.a. TEDx), brengt hij de grootste (mondiale) uitdagingen aan het voetlicht. Het is inderdaad zo: een betere wereld begint bij jezelf. De wereld is namelijk niet zoals hij is, maar zoals jij bent. Iedereen heeft zijn eigen realiteit. Met andere woorden: De vraag is of we leven in een tijdperk van verandering of in de verandering van een tijdperk. 

Waar de Global Mega Trends in ieder geval om vragen zijn inspirerend leiderschap en innovatief ondernemerschap. Dit event is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in technologie, innovatie en persoonlijke groei. Samen gaan we op zoek naar de kracht van onze overtuigingen en onderzoeken we hoe deze worden beïnvloed door fenomenen als desinformatie, confirmation bias en cognitieve dissonantie. Ruud is scherp en wij nodigen jou uit om tijdens dit interactieve programma daar nog een schepje bovenop te doen. Laat je verrassen, verwonderen en misschien wel verwarren door Ruud, de andere aanwezigen en de nieuwe inzichten die je opdoet.

Programma

15.30 - 16.00: Inloop en welkom
16.00 - 17.00: Het inspiriment van Ruud Veltenaar
17.00 - 17.15: Korte pauze
17.15 - 18.00: Vervolg programma
18.00 - 18:30: Netwerkborrel

Wie is Ruud?

Ruud Veltenaar is filosoof, internationaal topspreker, bestsellerauteur en als facultymember verbonden aan Nyenrode, waar hij deel uitmaakt van het Strategisch Leiderschaps Programma. Verder is hij Executive Member en voorzitter van de Global Etics Charter bij Beyond Bretton Woods (een internationale denktank die zich bezighoudt met het ontwerpen van een duurzaam economisch systeem dat voor iedereen werkt, in plaats van anders om.

Ruud heeft een achtergrond als leider van bedrijven op bijna alle continenten, van klein tot groot en soms beursgenoteerd. Verder heeft hij als serieel ondernemer en impact investor een indrukwekkend trackrecord. Zo was hij o.a. (co)founder van Planet Internet en ookParkmobile is aan zijn vaderschoot ontsproten.

Parkeren

Parkeren kan op de IISPA parkeerplaats. Vanaf hier is het slechts een paar minuten lopen naar de Almelounge. De Almelounge bevindt zich bij het stadion van Heracles Almelo (Erve Asito).

Afmelden

Als je verhinderd bent, laat het ons dan uiterlijk 48 uur voor het event weten via mail (secretariaat@ikt.nl) of WhatsApp (053 484 99 80). Voor last-minute afzeggingen voor het event brengen we, door reeds gemaakte catering- en organisatiekosten, 25 euro excl. btw in rekening.