DSC08346

Dé IKT Nieuwjaarslunch!

Bij de IKT Nieuwjaarslunch werd niet het bruto nationaal product maar de brede welvaart geserveerd door... met een flinke scheut optimisme. Maar wat betekent dat dan precies?


Ralf Bodelier wees op de misvattingen rondom veiligheid, gezondheid en milieu en verwees naar de positieve trends en statistieken die vaak onderbelicht blijven in onze belevingswereld. Maar dat deed hij niet alleen...

Voor nieuwe konden inzichten konden we ook rekenen op een verrijkend gesprek onder leiding van Rianne Doeschot met Jessica Heutink (Heutink Groep & Eet- en werkcafé Kleurrijk), Erwin Hoogland (Provincie Overijssel) en natuurlijk Ralf himself. Jessica benadrukte de kracht van het bedrijfsleven en onderwijs, terwijl Erwin de nadruk legde op innovatie en het belang van samenwerking tussen de 3 O's. Ralf voegde hieraan zijn vernieuwende inzichten over de impact van positiviteit in wat we met elkaar aan het doen zijn. Samen schetsten ze een beeld van Twente als een voorbeeldregio op het gebied van brede welvaart, waarbij elke stem telt in de dialoog voor vooruitgang. Zo wordt Twente een inspiratiebron voor anderen!

#event #nieuwjaarslunch #twente #ondernemerschap #netwerken #brodshoes #IKT

10 afbeeldingen

Vorige
Volgende