HRM min

IKT Masterminds

Jij begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf continu te blijven ontwikkelen en bij te blijven met de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied.


Samen met gelijkgestemde vakgenoten in Twente ga jij om de tafel om van elkaar te leren en elkaars vaardigheden naar een volgend niveau te tillen. Deel jouw kennis en vaardigheden met andere vakgenoten. Het goud zit namelijk in de hoofden van de mensen om je heen en komt tot zijn recht wanneer je samen met gelijkgestemden hiervoor tijd en ruimte creëert.

Wat is IKT Masterminds?
Een IKT Masterminds is een groep van mensen die elkaar eens per kwartaal ontmoeten om elkaars ideeën en inzichten te bespreken, elkaar te inspireren en elkaar te helpen bij het bereiken van persoonlijke en professionele doelen. De groep wordt geleid door een ervaren facilitator, expert op het gevraagde vakgebied of mentor. De deelnemers delen hun ervaringen, geven elkaar feedback en bieden elkaar ondersteuning en accountability. Het idee is om samen te werken en elkaar te helpen groeien/slagen door het delen van kennis en ervaringen. Deelnemen aan IKT Masterminds geeft een boost aan je eigen ontwikkeling en die van je organisatie door de toewijding, het enthousiasme en de energie van die gelijkgestemden

Waarom deelnemen aan de IKT Masterminds?

 1. Het krijgen van nieuwe perspectieven en ideeën
  Door het delen van ideeën met anderen en het krijgen van feedback, kun je nieuwe inzichten krijgen en je denken verruimen.
 2. Het versterken van je netwerk: Een Mastermind groep kan je helpen bij het opbouwen van een netwerk van gelijkgestemde professionals, waardoor je nieuwe kansen en samenwerkingsverbanden kunt vinden.
 3. Accountability en motivatie: Een Mastermind groep kan je helpen om verantwoordelijkheid te nemen voor je doelen en je te motiveren om actie te ondernemen.
 4. Professionele ontwikkeling: Door het delen van kennis en ervaringen met andere professionals kan een Mastermind groep je helpen om je vaardigheden te verbeteren en je carrière te versterken.
 5. Mentorschap en coaching: Als de groep wordt geleid door een ervaren facilitator of mentor, kan deze persoon waardevolle begeleiding en coaching bieden om je te helpen je doelen te bereiken en je te ontwikkelen als professional.


IKT Masterminds HRM

Ontwikkel jouw HRM-vaardigheden verder tijdens de IKT Masterminds met gelijkgestemden. In de vragenlijst worden diverse vragen gesteld om jouw voorkeuren qua gelijkgestemdheid in kaart te brengen. Aan de hand van de uitkomsten worden de diverse groepen samengesteld.


Eerste kennismakingsessie op 13 juni | 15.30 - 17.00
Twente Hub, M.H. Tromplaan 1, Enschede

Meld je aan voor IKT Masterminds HRM
Financieel min
Commercie min

IKT Masterminds Commercie

Ga next level met de IKT Masterminds in samenwerking met SMA! Samen met gelijkgestemden in dezelfde functie ga jij om de tafel. We matchen je met een groep op basis van jouw voorkeuren qua gelijkgestemdheid. Naast de groep die wordt samengesteld aan de hand van functieniveau, wordt er ook gekeken naar branche of aantal FTE in de organisatie.

Eerste kennismakingsessie op 20 juni | 15.30 - 17.00
Twente Hub, M.H. Tromplaan 1, Enschede

Meld je aan voor IKT Masterminds Commercie

IKT Masterminds Financieel

Geïnteresseerd om jouw financiële vaardigheden en kennis te verbeteren en te profiteren van het leren van andere professionals? We matchen je op basis van jouw voorkeuren qua gelijkgestemdheid en functieniveau. Meld je aan en geef jouw voorkeuren aan via onderstaande link

Eerste kennismaking-sessie wordt gepland in september | 15.30 - 17.00
Twente Hub, M.H. Tromplaan 1, Enschede

Meld je aan voor IKT Masterminds Financieel
HRM min

Hoe werken de IKT Masterminds?

Bij je aanmelding voor een bepaald vakdiscipline, vul je een passende vragenlijst in om jouw voorkeuren in kaart te brengen. IKT zal na aanleiding van de uitkomsten de groepen samenstellen en je uitnodigen voor de kennismakingssessie bij IKT op kantoor (Twente Hub, M.H. Tromplaan 1 te Enschede), deze bijeenkomst is voornamelijk gericht op kennismaken met elkaar en voorbereiden van de volgende IKT Mastermind sessies.

 • De groep bestaat uit 6 à 8 vaste deelnemers/gelijkgestemden
 • We komen minimaal één keer per kwartaal bij elkaar
 • De duur van de sessie’s zijn minimaal 2 uur
 • De sessies worden begeleid door een (vak)expert uit het netwerk van IKT passend bij het gekozen thema of ingebrachte casus
 • De locatie voor de andere sessies zal plaatsvinden bij een van de deelnemers uit de groep
 • Deelname hieraan is kosteloos voor IKT leden! Dit is inbegrepen in het IKT bedrijfslidmaatschap. 

Meer informatie over IKT Masterminds? Neem contact op met ons.

Is jouw organisatie geen lid van IKT en wil je graag deelnemen aan de IKT Masterminds? Dat kan voor 250,- euro (excl. BTW) per jaar.