DSC04955

IKT Masterminds

Het platform voor mensen met ambitie die samen meer succes willen bereiken!


IKT Masterminds is een groep van mensen die elkaar periodiek, in vier sessies, ontmoeten om elkaars ideeën en inzichten te bespreken, elkaar te inspireren en elkaar te helpen bij het bereiken van persoonlijke en professionele doelen. De groep wordt geleid door een ervaren facilitator, expert op het gevraagde vakgebied of mentor. De deelnemers delen hun ervaringen, geven elkaar feedback en bieden elkaar ondersteuning en accountability. Het idee is om samen te werken en elkaar te helpen groeien/slagen door het delen van kennis en ervaringen. Deelnemen aan IKT Masterminds geeft een boost aan je eigen ontwikkeling en die van je organisatie door de toewijding, het enthousiasme en de energie van gelijkgestemden. Wil je meer weten over de IKT Masterminds? Neem contact op met ons of lees er meer over in de IKT-app.

Is jouw bedrijf wel lid van IKT, maar heb jij geen inloggegevens voor de IKT app?
Neem contact met ons op en dan zorgen wij voor jouw persoonlijke inloggegevens.

IKT Masterminds | Ondernemers < 20 FTE

Of je nou start-up of scale-up bent, elke ondernemer kent zo zijn uitdagingen. Innovaties in jouw markt, het juiste personeel aantrekken en je vindbaarheid op bijvoorbeeld Google zijn onderwerpen die voorbij komen tijdens de kennismakingssessie voor de deelnemers aan de IKT Masterminds voor ondernemers tot 20 FTE.

Meld je aan
DSC04955

Wat kan ik verwachten van IKT Masterminds?

Meer weten over IKT Masterminds?

Dat kan een van onze experts het beste vertellen. Ruben van den Burg (SalesPrikkels) sloot aan bij een van de sessie van Commercie, hij schreef over zijn ervaring in een korte blog. 

Lees de ervaring van Ruben van den Burg

Meer informatie over IKT Masterminds? Neem contact op met ons.

Is jouw organisatie geen lid van IKT en wil je graag deelnemen aan de IKT Masterminds? Dat kan voor 250,- euro (excl. BTW) per jaar.