Rug

IKT Haaksbergen | Een vrimibo voor alle Haaksbergse ondernemers

Samen competitief bezig zijn verbindt! Daarom organiseerde IKT Haaksbergen voor Haaksbergse ondernemers een échte Haaksbergse pubquiz met een borrel om elkaar beter te leren kennen!


Een muziekronde, een typische Haaksbergse ronde en nog 30 andere vragen: Een kleine terugblik op de eerste Haaksbergse vrimibo georganiseerd door IKT Haaksbergen. Voor de lokale ondernemer, want impact maken op de regio doen we ook graag met ondernemers die Netwerkorganisatie IKT nog niet kennen. Door te weten wat de 'buurman' doet, kunnen we van elkaar leren en ervoor zorgen dat we sneller antwoorden krijgen op onze vragen. 

Na de aftrap van IKT Haaksbergen voorzitter Loes Hassink, ging de Haaksbergse pubquiz van start. Wie elkaar nog niet ontmoet had, maar wel bij elkaar in het team zat, schudde nog even de handen van de teamleden. De onderlinge samenwerking was al snel goed geregeld en men raakte op elkaar ingespeeld. Juich momenten wisselden zich af met opperste concentratie bij het invullen van de antwoorden. Natuurlijk kon er maar één team de winnaar zijn. Zij gingen met de IKT 'Kwisselbeker' naar huis.

6 afbeeldingen

Vorige
Volgende