Header

Maak kennis met IKT Hengelo-Borne bestuurslid Annet Kosse

Werkzaam als Sales manager bij Atalian, is Annet sinds een tijdje bestuurslid bij IKT.


Opgeleid in de veelzijdige wereld van de facilitaire diensten, is Annet Kosse, een toegewijde salesmanager bij Atalian, voorheen bekend als Visschedijk. "In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor een breed spectrum van facilitaire vraagstukken in Noordoost-Nederland. Dit variëerd van schoonmaak en catering tot vending, receptieservices en groenvoorzieningen. Atalian heeft zich ontwikkeld tot een prominente landelijke speler in de facilitaire sector, met een sterke regionale focus en een toegewijd team van meer dan 2000 medewerkers die dagelijks zorgen voor een schone en aangename werkomgeving."

"Wat mijn functie bijzonder maakt, is de diversiteit aan bedrijven en instellingen waar ik kom, van productiebedrijven en multitenant gebouwen tot zorginstellingen, om ons uitgebreide dienstenpakket te presenteren. De voortdurende ontwikkelingen in de facilitaire branche, vooral door de opkomst van hybride werken, bieden unieke uitdagingen en kansen. Ik vind het elke dag weer een prachtige uitdaging om hierin een adviserende rol te spelen en bij te dragen aan oplossingen die echt een verschil maken."

Wanneer dacht je voor het laatst 'Dit is inspirerend!'?
Het eerste wat in me opkomt is het boek “de Keuze” van Edith Eger. Zij is nu een bekende therapeut in Amerika en zij beschrijft in dit boek haar oorlogsverleden op een zeer indrukwekkende manier. Zij gelooft en heeft bewezen dat iedereen voor vrijheid kan kiezen ongeacht de uitdagingen.

Wat maakt jouw rol als bestuurslid van IKT krachtig?
Met een optimistische kijk op het leven ben ik altijd op zoek naar manieren om te organiseren en te verbinden. Ik krijg energie van ontmoetingen met nieuwe mensen en ben benieuwd naar wat zij doen en wat hen drijft. Met mijn neiging om creatieve oplossingen voor te stellen en open te staan voor nieuwe ideeën hoop ik een bijdrage te kunnen leveren om IKT nog meer op de kaart te zetten. 

Hoe is voor jou het leven op z'n Twents?
Het mooie aan Twente vind ik de gastvrijheid en het omkijken naar elkaar. De nuchtere en no-nonsens houding ervaar ik in mijn werk als een voordeel. Het is niet voor niets dat men graag zaken doet met Twentse bedrijven, we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Waar kijk jij naar uit binnen jouw IKT-rol of wat zou jij de IKT leden willen meegeven als bestuurslid?
Dat ik de IKT leden graag beter wil leren kennen en dat ik een bijdrage kan leveren om binnen IKT een grotere diversiteit onder de leden kan bewerkstelligen. Zodat we nog meer verbinding maken waarbij we elkaars kennis en expertise kunnen delen.

Benieuwd naar onze andere bestuurders?

Graag stellen we onze bestuurders aan jou voor door middel van korte interviews. Het interview met bestuurslid IKT Hengelo-Borne: Debbie Brands staat al online.

Maak kennis met Debbie